360 technieken

Recreate realiseert unieke 360 graden tours, met behulp van de nieuwste technieken op gebied van 360 graden video en 360 graden fotografie. Dit doen we door de laatste en beste 360-graden apparatuur te gebruiken, zoals de Nokia Ozo, Samsung Gear 360 en High-end spiegelreflexcamera's. Uw bedrijfspand wordt op deze wijze zo inzichtelijk zoals bij Google Streetview, maar dan in hoge kwaliteit en resolutie. Voor shots vanuit de lucht maakt recreate gebruik van drones, in samenwerking met gecertificeerde dronespecialisten voor veilige- en high-end 360 graden beeldopnames.

Google Businessview

Een andere mogelijkheid is Google businessview. Recreate is gecertificeerd Business Photograaf van Google. Met Google Businessview kan een klant via Google Streetview een bedrijf virtueel bezoeken. Bijkomend voordeel is dat je ook nog eens beter scoort in Google met een 360 graden virtuele rondleiding.

Contact

Bel. Mail. Kom langs! We komen graag met u in contact om samen met de nieuwste technieken te innoveren.
  • Ambachtsstraat 11
  • 7461TP Rijssen
  • The Netherlands

360 video en foto

Jij bent trots op je bedrijf. En dat laat je graag zien. Met een 360 Virtual Tour ben jij 24/7 bereikbaar voor jouw klanten. Door professionele fotografie of video om te zetten in een 360 graden beeld geef je jouw klanten een onvergetelijke ervaring. Prachtig om in te zetten op een website en andere (social media) kanalen.

Click360 platform

Click360 is een platform ontwikkeld door Recreate om op een eenvoudige wijze 360 graden content te beheren en beschikbaar te maken voor app en websites. Het platform is bedoeld om op eenvoudig als bedrijf in te stappen op het gebied van Virtual Reality.

Altrex 360 video app

Klantcase
Het is niet zo gemakkelijk om kenbaar te maken dat Altrex een innovatieve fabriek heeft staan in Zwolle. Laat staan iedereen uit te nodigen en rond te leiden in de fabriek. Gelukkig bestaat er 360 video! Download de Altrex360 app in de stores en beleef de 360 video tour van één van de de gaafste fabrieken van Nederland. De video is te bekijken mét en zonder Cardboard, ook wel smartphone Virtual Reality genoemd.