Achtergrond

Recreate ontstond in 2014 in Rijssen, met het ambitieuze doel de wereld te verbeteren met de disruptieve, baanbrekende technieken van nu en de toekomst. Het begon met het backen van de kickstarter van de Oculus Rift, nu werken we met alle denkbare VR en AR brillen zoals de HTC Vive en Microsoft Hololens. Inmiddels is Recreate gegroeid tot marktleider op het gebied van Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality in Nederland. Dit zijn we geworden dankzij onze fanatieke en enthousiaste medewerkers die onze klanten graag helpen klaar te zijn voor de toekomst. Recreate is in 2017 uitgeroepen tot 1 van de 30 meest veel belovende startups van Nederland.

Fun, Function and Future

Techniek zien we als middel om jouw doel te bereiken. Het product bezit Fun, Function of Future; Fun voor de glimlach voor jou en je klanten waar Virtual of Augmented Reality voor zorgt, Function om bedrijfsprocessen te optimaliseren en Future om samen met je organisatie voorop te (blijven) lopen. Ons doel is om bedrijven klaar te maken voor de toekomst, vaak met het gebruik van de nieuwste VR & AR technologie├źn. Dat betekent niet alleen de technieken die nu voor handen zijn, maar ook met de nieuwste technologische middelen van de toekomst.

Over Recreate

De wereld verandert in een razendsnel tempo. Technologie ontwikkelt zich van dag tot dag, ook in de wereld van Virtual en Augmented Reality. De beleving en ervaring van producten of diensten worden steeds belangrijker. Daarom zoekt Recreate de uitdaging in het verbeteren en optimaliseren van klant- en bedrijfsprocessen. Dit kunnen we goed. Niet voor niets zijn we marktleider in Virtual Reality, Augmented Reality en software voor zakelijke toepassingen.

Samenwerken

Het verbeteren van het bedrijfsproces en softwareprojecten doen we niet alleen, maar samen met jou. Bij ons ben je als klant onderdeel van het verbeter proces en van het unieke product. Door een nauwe samenwerking aan te gaan tijdens het ontwikkelproces zorgen we ervoor dat je altijd krijgt wat voor de toepassing het beste is. Dit vergt zowel van jou als klant als van ons een grote betrokkenheid tijdens het project. Benieuwd voor welke klanten we dit hebben gedaan?