Achtergrond

Recreate, opgericht in januari 2014, heeft als doel de wereld te verbeteren met de disruptieve, baanbrekende technieken van nu en de toekomst. Nu, een aantal jaren later zijn we marktleider op het gebied van Virtual Reality en Augmented Reality in Nederland. Met fanatieke en enthousiaste medewerkers willen we iedereen graag helpen om ook klaar te zijn voor de toekomst. Recreate is in 2017 uitgeroepen tot 1 van de 30 meest veel belovende startups van Nederland.

Fun, Function and Future

Techniek zien we als middel om jouw doel te bereiken. Het product bezit Fun, Function of Future; Fun voor de glimlach voor jou en je klanten waar Virtual of Augmented Reality voor zorgt, Function om bedrijfsprocessen te optimaliseren en Future om samen met je organisatie voorop te lopen. Ons doel is om bedrijven klaar te stomen voor de toekomst door middel van het gebruik van de nieuwste technologie├źn. Dat betekent niet alleen de technieken die nu voor handen zijn, maar ook de nieuwste technologische middelen van de toekomst.

Over Recreate

De wereld verandert in een razend tempo. Technologie ontwikkelt zich van dag tot dag. En beleving en ervaring worden steeds belangrijker. Dagelijks zoeken wij de uitdaging in het verbeteren en ondersteunen van klant- en bedrijfsprocessen. Deze uitdaging gaan we aan met het ontwikkelen van de nieuwste technieken op het gebied van Virtual Reality, Augmented Reality en software.

Samenwerken

Het verbeteren van het bedrijfsproces en softwareprojecten doen wij niet alleen. Bij ons ben je als klant onderdeel van het proces en van het unieke product. Door een nauwe samenwerking aan te gaan tijdens het ontwikkelproces zorgen we ervoor dat je altijd krijgt wat voor de toepassing het beste is. Dit vergt zowel van jou als klant als van ons een grote betrokkenheid tijdens het project.