Achtergrond

Recreate, opgericht in januari 2014, is een bedrijf wat als doel heeft om de wereld te verbeteren met de disruptieve technieken van nu en de toekomst. Met fanatieke en enthousiaste medewerkers willen we u graag helpen om ook klaar te zijn voor de toekomst. Recreate is in 2017 uitgeroepen tot 1 van de 30 meest veel belovende startups van NL.

Fun, Function and Future

Techniek zien we als middel om uw doel te bereiken. Fun, Function of Future. Ons doel is om bedrijven klaar te stomen voor de toekomst door middel van het gebruik van de nieuwste technologie├źn. Dat betekent niet alleen de technieken die nu voor handen zijn, maar ook de nieuwste technologische middelen van de toekomst.

Virtual Reality

Virtual Reality maakt dromen en idee├źn werkelijkheid.

Augmented Reality

Voeg een virtuele laag toe aan uw werkelijkheid.

Mixed Reality

Verbindt de realiteit en de virtuele wereld met hologrammen.

Software development

Voor de meest uiteenlopende vragen is de ontwikkeling van nieuwe software de oplossing.

Webdevelopment

Online is niet meer weg te denken uit de communicatiemix van tegenwoordig.

360 graden tours

U bent trots op uw bedrijf. En dat laat u graag zien.

Over Recreate

De wereld verandert in een razend tempo. Technologie ontwikkelt zich van dag tot dag. En beleving en ervaring worden steeds belangrijker. Dagelijks zoeken wij de uitdaging in het verbeteren en ondersteunen van klant- en bedrijfsprocessen. Deze uitdaging gaan we aan met het ontwikkelen van de nieuwste technieken op het gebied van Virtual Reality, Augmented Reality en software.

Samenwerken

Het verbeteren van het bedrijfsproces en softwareprojecten doen wij niet alleen. Bij ons is de klant onderdeel van het proces en van het unieke product. Door een nauwe samenwerking aan te gaan tijdens het ontwikkelproces zorgen we ervoor dat u altijd krijgt wat voor uw toepassing het beste is. Dit vergt zowel van u als klant als van ons een grote betrokkenheid tijdens het project.