Augmented Reality techniek

Een unieke techniek waarmee het mogelijk is om een virtuele laag toe te voegen met 3D modellen en data. Een doorontwikkelde techniek van Augmented Reality is Mixed Reality waar gebruik gemaakt wordt van de Microsoft Hololens.

AR cloud platform

AR Product
We hebben het allemaal wel eens gedaan. Foto’s nemen op vakantie, maar van datzelfde moment nemen we vaak ook een filmpje. Er zijn ontzettend veel mensen die daarna een fotoboek van die vakantie laten maken, maar verder niets doen met de bijhorende filmpjes. Wij hebben een mooi product die deze twee werelden bij elkaar brengen.

Virtual Reality

Virtual Reality maakt dromen en ideeën werkelijkheid.

Augmented Reality

Voeg een virtuele laag toe aan uw werkelijkheid.

Mixed Reality

Verbindt de realiteit en de virtuele wereld met hologrammen.

Software development

Voor de meest uiteenlopende vragen is de ontwikkeling van nieuwe software de oplossing.

Webdevelopment

Online is niet meer weg te denken uit de communicatiemix van tegenwoordig.

360 graden tours

U bent trots op uw bedrijf. En dat laat u graag zien.

Augmented Reality

Augmented Reality (AR) is een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt. In het Nederlands betekent ‘Augmented Reality’ letterlijk: toevoeging aan de werkelijkheid. Het is dus een mix van de realiteit met een virtuele laag door de camera van uw tablet of smartphone.

Wilt u vrijblijvend een presentatie om te kijken wat de mogelijheden van Augmented Reality zijn?

Toepassingen

Wordt jouw product pas duidelijk na veel uitleg of zegt dat ene plaatje net te weinig? Met Augmented Reality is het mogelijk om je showroom oppervlak klein te houden door virtueel producten toe te voegen, daarnaast biedt je jouw klant de mogelijkheid om het product thuis nog eens te laten bekijken en eventueel te configureren.

Augmented Reality is in te zetten voor:
  • Productvisualisatie
  • Navigatie
  • Virtueel bouwen
  • Marketingtools
  • Jack Backpack

    Klantcase
    Samen met een aantal partners heeft Recreate een Serious Gaming app ontikkeld. Jack Backpack is een Augmented Reality app waar kinderen een interactieve ontdekkingstocht rondom de Holterkolk in Deventer kunnen volgen.