Augmented Reality techniek

Een gave techniek waarmee het mogelijk is om een virtuele laag toe te voegen met 3D modellen en data. Augmented Reality op z'n Hollands; Toegevoegde werkelijkheid. Een doorontwikkelde techniek van Augmented Reality is Mixed Reality waar gebruik gemaakt wordt van de Microsoft Hololens.

AR cloud platform

Augmented Reality Product
We hebben het allemaal wel eens gedaan. Foto’s nemen op vakantie, maar van datzelfde moment nemen we vaak ook een filmpje. Er zijn ontzettend veel mensen die daarna een fotoboek van die vakantie laten maken, maar verder niets doen met de bijhorende filmpjes. Wij hebben een mooi product die deze twee werelden bij elkaar brengen.

Augmented Reality

Augmented Reality (AR) is een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt. In het Nederlands betekent ‘Augmented Reality’ letterlijk: toevoeging aan de werkelijkheid. Het is dus een mix van de realiteit met een virtuele laag door de camera van uw tablet of smartphone.

Benieuwd hoe goed wij zijn met Augmented Reality? Vraag dan gerust een vrijblijvende demo aan, om te kijken wat de mogelijheden van Augmented Reality zijn voor jou.

Toepassingen

Wordt jouw product pas duidelijker na veel uitleggen of zegt dat ene plaatje nét te weinig? Met Augmented Reality is het mogelijk om je showroom oppervlak klein te houden door virtueel producten toe te voegen. Daarnaast biedt je jouw klanten de mogelijkheid om het product thuis nog eens te bekijken en eventueel te configureren. Fast, easy & fun.

Augmented Reality is in te zetten voor:
  • Productvisualisatie
  • Navigatie
  • Virtueel bouwen
  • Marketingtools
  • Jack Backpack

    Klantcase
    Samen met een aantal partners heeft Recreate een Serious Gaming app ontwikkeld. Jack Backpack is een Augmented Reality app waar kinderen een interactieve ontdekkingstocht rondom de Holterkolk in Deventer kunnen volgen.