Virtual Reality koppelingen

Een koppeling met Revit en andere tekenpakketten. Van BIM naar VR, AR en MR én weer terug naar BIM. Wat sommige partijen aanbieden is een koppeling naar Virtual Reality voor visualisatie. Het systeem dat Recreate biedt gaat verder en is een bi-directionele koppeling dat wil zeggen dat alle aanpassingen die virtueel gemaakt zijn direct terug te koppelen zijn naar het tekenpakket in enkele seconden.

3D automatisering

Recreate heeft een 3D pipeline ontwikkeld die zonder tussenkomst van handen een model kan verwerken en exporteren naar een model dat er in VR levensecht uitziet en functioneel blijft. Het model kan daarnaast ook geëxporteerd worden naar AR voor handelingen op de werkplek en naar bijvoorbeeld de Hololens of Daqri zodat beide handen vrij blijven op de werkplek. Handig.

Bi-directionele BIM VR koppeling

Virtueel bouwen, iedereen praat erover, net zoals de implementatie van BIM. Deze ideeën en concepten kunnen niet zonder Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality. Daarnaast is de inzet van deze technieken nog niet vanzelfsprekend genoeg. Bij ons inmiddes wel. Wij kunnen jou wél een virtuele bouwer maken met onze BIM-tools .

On top off

Door goed te kijken of Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality ‘on top off’ toegepast kunnen worden komen we er snel achter of de bouwonderneming geschikt genoeg is voor deze optimalisatie. Recreate beschikt over twee hele belangrijke schakels om deze droom voor veel bouwers werkelijkheid te maken.