Virtual Reality koppelingen

Een koppeling met Revit en andere tekenpakketten. Van BIM naar VR, AR en MR én weer terug. Wat vele partijen aanbieden is een koppeling naar Virtual Reality voor visualisatie. Het systeem dat Recreate biedt gaat verder en is een bi-directionele koppeling dat wil zeggen dat alle aanpassingen die virtueel gemaakt zijn direct terug te koppelen zijn naar het tekenpakket in enkele seconden.

3D automatisering

Recreate beschikt over een 3D pipeline die zonder tussenkomst van handen een model kan behandelen en exporteren naar een model dat er in VR levensecht uitziet en functioneel blijft. Het model kan daarnaast ook geëxporteerd worden naar AR voor handelingen op de werkplek en naar bijvoorbeeld de Hololens of Daqri zodat beide handen vrij blijven op de werkplek.

Virtual Reality

Virtual Reality maakt dromen en ideeën werkelijkheid.

Augmented Reality

Voeg een virtuele laag toe aan uw werkelijkheid.

Mixed Reality

Verbindt de realiteit en de virtuele wereld met hologrammen.

Software development

Voor de meest uiteenlopende vragen is de ontwikkeling van nieuwe software de oplossing.

Webdevelopment

Online is niet meer weg te denken uit de communicatiemix van tegenwoordig.

360 graden tours

U bent trots op uw bedrijf. En dat laat u graag zien.

Bi-directionele BIM VR koppeling

Virtueel bouwen, iedereen praat erover, net zoals de implementatie van BIM. Deze ideeën en concepten kunnen niet zonder Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality. Daarnaast is de inzet van deze technieken nog niet vanzelfsprekend genoeg. Wij doen er alles aan om met onze tools van jouw bouwonderneming wél een virtuele bouwer te maken.

On top off

Door goed te kijken of Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality ‘on top off’ toegepast kunnen worden komen we er snel achter of de bouwonderneming geschikt genoeg is voor deze optimalisatie. Recreate beschikt over twee hele belangrijke schakels om deze droom voor veel bouwers werkelijkheid te maken.