Recreate aanwezig op Bouw Compleet Hardenberg 2017

Recreate aanwezig op Bouw Compleet Hardenberg 2017

Dat Virtual Reality veelzijdig in te zetten is, wisten wij al. Dat zullen ze in de Evenementenhal in Hardenberg ook beamen. Nog geen maand na de Technische Industriële Vakbeurs zal Recreate ook op de Bouw Compleet aanwezig zijn, dat plaats zal vinden van 10 tot 12 oktober.

Samenwerking Bouwcenter

Recreate zal samen met een partner uit de bouw standnummer 444 bemannen in hal 4. Bouwcenter Schippers en Bouwcenter Concordia bestrijken een groot gedeelte van Noord - Oost Nederland, waarbij ze professionals helpen in de grote klus met bouwmaterialen, inspirate en advies. Dat Bouwcenter ‘weet hoe ‘t werkt’ wordt wel duidelijk doordat ze de beurs in Hardenberg aangrijpen om de bezoekers een kijkje in de toekomst te geven. Recreate zal namelijk helpen tonen hoe een woning in de nabije toekomst geconfigureerd gaat worden.

Virtueel samenstellen

Tijdens de beurs zullen de bezoekers ervaren hoe eenvoudig het is, om in je eigen digitale woning te ervaren wat het mooiste staat. Dit gaat verder dan kleine staaltjes of slechts één losse tegel. Fysiek door je woning lopen en zelf de regie bij het samenstellen. Bouwcenter loopt hierin mee voorop en onderstreept daarmee de technologische ontwikkelingen in de bouw. Zo zal Virtual Reality omarmd gaan worden als dé methode om bouwtekeningen echt inzichtelijk te maken en er verder op voort te borduren.

Recreate heeft bij haar klanten in de bouw zeer veel ervaring opgedaan en zal daarom op de stand van Bouwcenter een goed beeld kunnen geven waar het in de bouw naar toe gaat.

Terug naar blogs