Recreate op Tankstation Vakbeurs in Houten

Recreate op Tankstation Vakbeurs in Houten

Dinsdag 14 november vindt de jaarlijkse Tankstationvakbeurs plaats in Houten. Alle belanghebbende partijen in de petrol-sector zullen hierbij aanwezig zijn. Recreate is gevraagd een bijdrage te leveren op de stand van Lekkerland BV en RAP Media, die gezamenlijk een stand bemannen op de vakbeurs gericht op alle tankstation- carwash- en convenience professionals.

Lekkerland levert convenience goederen voor onder andere tankstations, van snoep tot luxe belegde broodjes. Lekkerland heeft een rijke historie en levert inmiddels in 6 landen. RAP Media levert narrowcasting systemen voor haar klanten, met name in petrol, automotive en openbaar vervoer. Door gerichte content op beeldschermen te faciliteren kunnen ondernemers hun producten extra onder aandacht brengen.

Recreate heeft de screenconfigurator ontwikkeld dat RAPmedia in staat stelt om op elk denkbare plek virtuele schermen te plaatsen. Met behulp van de Microsoft Hololens kunnen gebruikers een concreet beeld krijgen van een aantal beeldschermen in een bestaande situatie. Er is bewust gekozen voor Augmented Reality, omdat deze techniek het mogelijk maakt om virtuele objecten te plaatsen in bestaande wereld.

De vraag hoe twee, drie of zelfs vier beeldschermen boven een kassameubel zou staan is daarmee heel eenvoudig te visualiseren. De bezoekers van deze tankstation vakbeurs kunnen als eerste ervaren hoe de screenconfigurator in zijn werk gaat. Na deze petrol beurs zal ook de automotive gerelateerde vakbeurzen bezocht gaan worden.

Terug naar blogs