Werken met een leeg hoofd

Projectmanagement App die zowel werkvoorbereiding, administratie, uitvoerders en medewerkers helpt om duidelijkheid te verschaffen in het dagelijks werk. Kort gezegd, het hele proces van werkvoorbereiding tot aan oplevering wordt door deze app in kaart gebracht. Met als doel, en het klinkt gek, werken met een leeg hoofd. Onderverdeeld in 3 lagen, een desktop applicatie voor administratie en werkvoorbereiding, een tablet app voor uitvoerder en een medewerker app voor op de smartphone.

Bouwmanagement app

Je hoort het nog té vaak. Een papierhandel mee de bouw op. Ontzettend lange telefoontjes over onduidelijkheden. Niet weten waar iemand op dat moment mee bezig is of mee bezig moet zijn. Afstemming over opleverpunten dat niet goed gaat. Prijzen die achteraf niet kloppen. Te veel of te weinig voorraad geleverd op de werkplek en ga zo maar door. Er zijn helaas nog erg veel bedrijven met deze problemen die werken in de bouw.

Allesomvattend digitaal

De app bevat alle relevante informatie die een persoon nodig heeft gedurende de dag, alleen gericht op wat die persoon moet weten. Taken plannen en afvinken, bouwnummers, welke medewerker wat doet en hoe lang heeft hij of zij ervoor heeft, Hoe vordert de bouw algeheel, materiaal bestellen, opleverpunten en ga zo maar door.