Van fun naar function

Plezier heeft meteen een functie, namelijk volledige interactie met uw product. Dat is stap één. Stap twee is een zo goed mogelijk geautomatiseerd proces zodat een Augmented Reality, Virtual Reality, of een Mixed Reality configuratie meteen gekoppeld kan worden met interne processen. Erg belangrijk is de directe aansturing zonder tussenkomst van handen, zoals het aansturen van logistiek, machines, planning en alles wat met uw proces te maken heeft.

Innovatie met een fun-factor

Innovatie moet beginnen met een glimlach, de factor fun verhoogt de kans dat de innovatie ook daadwerkelijk goed wordt toegepast. Een innovatie tot stand te brengen is een kleine stap, om de innovatie ook daadwerkelijk goed toe te passen is vaak het grootste obstakel. Augmented Reality, Virtual Reality, of een Mixed Reality zijn technieken waarbij bewezen is dat het de gebruikers een glimlach oplevert.

Mercedes Benz

Klantcase
In deze Augmented Reality app zijn 2 personenauto's en 2 bedrijfsauto’s geprogrammeerd. De consument scant de voorkant van de brochures en de auto komt in 3D naar boven. Vervolgens zijn kleuren aan te passen, het interieur kan bekeken worden en er kan virtueel mee gereden worden.