Function and Future

Doordat Recreate gebruik maakt van de nieuwste technieken en hardware zijn de oplossingen vaak revolutionair en niet eerder vertoond. Recreate heeft met het ontwikkelen van software in combinatie met 3D een marktleidersrol in de markt. Een aantal oplossingen zijn zo future gericht waarvan de wereld nog niet vanaf weet dat ze het nodig zijn of zelfs dat ze bestaan.

Innovatie met een function

Bij function draait alles om resultaat en rendement. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën zoals Virtual Reality en Augmented Reality zorgt Recreate met een disruptieve denkwijze voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen. De koppeling en waarborging van data is cruciaal, de software algoritmes die geschreven worden zijn optimaal en zorgen voor een daadwerkelijk function.

Boeve Afbouw

Projectmanagement
Niet al bij al onze oplossingen komen hologrammen, of toepassingen met VR of AR kijken. Voor Boeve kwamen we met een applicatie die al het papierwerk en onduidelijkheden deed oplossen. Je hoort het namelijk nog té vaak op de bouw. Veel papierwerk mee de bouwplaats op, lange telefoontjes over onduidelijkheden. Niet weten waar iemand op dat moment mee bezig is of mee bezig zou moeten zijn. Te veel of te weinig voorraad geleverd op de werkplek en ga zo maar door. Dat kan functioneler, zoals wij voor Boeve Afbouw hebben gedaan.