Function and Future

Doordat Recreate gebruik maakt van de nieuwste technieken en hardware zijn de oplossingen vaak revolutionair en niet eerder vertoond. Recreate heeft met het ontwikkelen van software in combinatie met 3D een unieke positie in de markt. Een aantal oplossingen zijn zo future gericht waarvan de wereld nog niet vanaf weet dat ze het nodig zijn of zelfs dat ze bestaan.

Virtual Reality

Virtual Reality maakt dromen en ideeën werkelijkheid.

Augmented Reality

Voeg een virtuele laag toe aan uw werkelijkheid.

Mixed Reality

Verbindt de realiteit en de virtuele wereld met hologrammen.

Software development

Voor de meest uiteenlopende vragen is de ontwikkeling van nieuwe software de oplossing.

Webdevelopment

Online is niet meer weg te denken uit de communicatiemix van tegenwoordig.

360 graden tours

U bent trots op uw bedrijf. En dat laat u graag zien.

Innovatie met een function

Bij function draait alles om resultaat en rendement. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën zoals Virtual Reality en Augmented Reality zorgt Recreate met een disruptieve denkwijze voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen. De koppeling en waarborging van data is cruciaal, de software algoritmes die geschreven worden zijn optimaal en zorgen voor een daadwerkelijk function.

Boeve Afbouw

Projectmanagementsysteem
Dit keer geen hologrammen, flitsende beelden VR of AR. Je hoort het nog té vaak. Een papierhandel mee de bouw op. Ontzettend lange telefoontjes over onduidelijkheden. Niet weten waar iemand op dat moment mee bezig is of mee bezig moet zijn. Afstemming over opleverpunten dat niet goed gaat. Prijzen die achteraf niet kloppen. Te veel of te weinig voorraad geleverd op de werkplek en ga zo maar door.