Future partners

Om in te spelen op de toekomst moet u vooraanstaand zijn in de nieuwste technieken en ideeën. Alleen werken aan de future is geen optie. Recreate werkt samen met partners en early adopters om het probleem van de future gezamenlijk aan te pakken. Future begint vandaag bij Recreate! De vraag is of dat ook voor u geldt?

Recreate the Future

Iedereen loopt wel eens met de gedachten dat ze iets nieuws hebben verzonnen maar niet weten hoe het tot uitvoering kan komen. Een probleem hebben en zelf geen oplossing weten te vinden is een veel voorkomend probleem. Door technieken zoals bijvoorbeeld Neural Networking, Machine Learing, Sensor technology en bidirectionele BIM koppelingen te beheersen zijn oplossingen vaak dichterbij dan gedacht.

Virtuele paskamer

Future Product
Retouren retouren retouren. Het probleem voor elke online retailer. Het is voor de consument vandaag de dag erg gemakkelijk en heel goedkoop om bestelde kleding die niet past of bij nader inzien toch niet mooi staat terug te sturen na een online bestelling. Een groot probleem voor de industrie, want hierdoor verliezen de online retailers een veel te groot deel van hun inkomsten. Om beide problemen een halt toe te roepen heeft Recreate (simultria) een oplossing ontwikkeld.