Microsoft Hololens

Microsoft Hololens is de eerste Mixed Reality Glass waarin alle apparatuur is verwerkt zonder een externe tablet of smartphone te moeten gebruiken. De Hololens zorgt ervoor dat u kan interacteren met uw digitale content en hologrammen in de wereld om u heen.

Samsung Gear VR

Samsung geeft deze bril weg bij bestelling van een Samsung smartphone. Dit geeft wel aan dat Virtual Reality bereikbaarder dan ooit is. net iets beter dan Cardboard, mobieler dan een Oculus Rift of HTC Vive, maar weer net iets mindere kwaliteit dan de grootheden.

Google Cardboard

Maak op een eenvoudige en gemakkelijke manier kennis met Virtual Reality. Super leuk om uw smartphone om te toveren tot een Virtual Reality apparaat.

Nokia Ozo

De Nokia Ozo is uitgerust met acht camera's en acht microfoons om zo een scène in volledig 3-dimensionaal beeld en geluid vast te kunnen leggen. De beeldkwaliteit is uitstekend is geschikt voor 4K opnames voor Virtual Reality oplossingen.

HTC Vive

Op dit moment, samen met de Oculus Rift, de beste beleving in Virtual Reality. Niet meer vast aan uw bureau, maar in een ruimte van 5 bij 5 meter vrij bewegen in de Virtuele wereld. Ideaal voor elke Virtual Reality toepassing voor de kleine ruimte.

Oculus Rift

Wat is begonnen met de amerikaanse droom is uitgegroeid tot de meest bekende Virtual Reality Headset. Net zoals HTC Vive heeft Oculus tegenwoordig een ‘room scale setup’ waarmee u vrij bent in een ruimte van ongeveer 3 bij 3. De consumenten versie 1 heeft ten opzichte van vorige Development Kits een betere headtracking en hogere beeldkwaliteit.

Xsens motion tracking

Bekend van heel erg veel Hollywood producties. Met de motion tracking technologie van Xsens zitten we niet meer vast aan een beperkte ruimte. Dit systeem zorgt ervoor dat u een groot oppervlak kan gebruiken in Virtual Reality. Prachtig voor een VR Showroom, Simulatie of training.

Leap Motion

Een mooi klein apparaatje dat ervoor zorgt dat u uw eigen handen kan gebruiken in Virtual Reality. Leap Motion is te bevestigen op elke Virtual Reality Headset, maar kan tevens op uw bureau bevestigd worden.

Samsung Gear 360

De Gear 360 is een camera met twee fish eye lenzen, die de gehele omgeving van het apparaat in de volle 360 graden vastleggen, met een maximale resolutie van 25,9 megapixels. Geschikt voor het gebruik in Virtual Reality oplossingen.