Maintenance made easy

U heeft een tool nodig die elk object kan servicen. Op een snelle en gemakkelijke manier. Misschien is het wel zo dat we straks middels een smartglass zoals Microsoft Hololens onze eigen ketel gaan onderhouden. Misschien is het wel zo dat bij elke nieuwe machine een Hololens wordt meegeleverd zodat jouw klant zijn eigen onderhoud kan doen.

Virtual Reality

Virtual Reality maakt dromen en ideeën werkelijkheid.

Augmented Reality

Voeg een virtuele laag toe aan uw werkelijkheid.

Mixed Reality

Verbindt de realiteit en de virtuele wereld met hologrammen.

Software development

Voor de meest uiteenlopende vragen is de ontwikkeling van nieuwe software de oplossing.

Webdevelopment

Online is niet meer weg te denken uit de communicatiemix van tegenwoordig.

360 graden tours

U bent trots op uw bedrijf. En dat laat u graag zien.

Mixed Reality Maintenance

Recreate hoort veel mensen zeggen; ‘er komt een tijd dat we allemaal met een smartglass op lopen’. En dat is ook zo. Het is erg lastig om service op een moeilijk object zoals een machine of een warmteketel aan uw klant over te laten. Laat staan dat uw monteurs meteen weten voor welk type object ze staan. Daarnaast vervliegt specialisme doordat mensen steeds breder opgeleid worden.

Onderhoudsplatform

Recreate bouwt een onderhoudsplatform waarin we die ambities waar maken. Een handige bidirectionele tool en een solide basis die onderhoud aan uw machine, ketel, auto of andere gemakkelijk maakt. Een ondersteunende tool gebouwd voor de toekomst die rekening houdt met hoe jij graag jouw klant en product serviced.