Koppelingen met Mixed Reality

Om optimaal gebruik te maken van Mixed Reality, Augmented Reality en Virtual Reality is het nodig om relevante data te ontsluiten en deze te waarborgen door middel van Software. Voor ons is het dan ook niet vreemd om bi-directioneel te koppelen aan Microsoft Dynamics, Revit, SAP, Navision en andere ERP systemen.

Hololens Maintenance

MR Product
Een groot probleem waar menig bedrijf tegenaan loopt is dat er een kennisgat ontstaat doordat het aanbod van technisch personeel kleiner is. De technische kennis is schaars en zal schaarser worden doordat men steeds breder opgeleid wordt. Recreate heeft de oplossing door middel van het Remote instruction and maintenance systeem ontwikkeld. De Microsoft Hololens kan instructies geven aan monteurs die ingewikkelde reparaties moeten uitvoeren.

Mixed Reality

Mixed Reality laat je de “echte wereld” zien net als Augmented Reality maar projecteert hier virtuele objecten in zoals Virtual Reality. Het verankert deze virtuele objecten vervolgens aan een punt in de “echte wereld” waardoor het mogelijk wordt om ze ook te beschouwen als werkelijkheid. Zo kan je bijvoorbeeld het actuele digitale weerbericht op je koelkast plakken en een groot Netflix diascherm op je witte muur. Mixed Reality met de Hololens is makkelijk, leuk en snel.

Vrijblijvend de mogelijkheden van Mixed Reality met de Microsoft Hololens zien?

Toepassingen

Mixed Reality breekt een hele nieuwe wereld van toepassingen en mogelijkheden open. Het is een andere manier van omgaan met alledaagse dingen en dus ook je werkprocessen. Als je weet wat deze toepassing voor jouw bedrijf kan betekenen zie je meteen dat optimalisatie van processen vaak een must is. De toepassingen en expertise van Recreate helpen daarbij.

Mixed Reality is in te zetten voor:
  • Maintenance (predictive, guided, remote)
  • 3D object recognition
  • Training
  • Visualisatie
  • Virtueel bouwen
  • XTS Machine

    Klantcase
    We hebben samen met partner Tricas een prototype ontwikkeld voor Beckhoff, met als doel een volledig geautomatiseerde machine via Augmented Reality en Mixed Reality aan te sturen. De machine geeft door de koppeling zelf aan wat er nodig is aan onderhoud en voorspelt wat er nodig gaat zijn om de machine draaiende te houden.