Koppelingen met Mixed Reality

Om optimaal gebruik te maken van Mixed Reality, Augmented Reality en Virtual Reality is het nodig om relevante data te ontsluiten en deze te waarborgen door middel van Software. Voor ons is het dan ook niet vreemd om bi-directioneel te koppelen aan Microsoft Dynamics, Revit, SAP, Navision en andere ERP systemen.

Hololens Maintenance

MR Product
Een groot probleem waar menig bedrijf tegenaan loopt is dat er een kennisgat ontstaat doordat het aanbod van technisch personeel kleiner is. De technische kennis is schaars en zal schaarser worden doordat men steeds breder opgeleid wordt. Recreate heeft de oplossing door middel van het Remote instruction and maintenance systeem ontwikkeld. De Microsoft Hololens kan instructies geven aan monteurs die ingewikkelde reparaties moeten uitvoeren.

Virtual Reality

Virtual Reality maakt dromen en ideeën werkelijkheid.

Augmented Reality

Voeg een virtuele laag toe aan uw werkelijkheid.

Mixed Reality

Verbindt de realiteit en de virtuele wereld met hologrammen.

Software development

Voor de meest uiteenlopende vragen is de ontwikkeling van nieuwe software de oplossing.

Webdevelopment

Online is niet meer weg te denken uit de communicatiemix van tegenwoordig.

360 graden tours

U bent trots op uw bedrijf. En dat laat u graag zien.

Mixed Reality

Mixed Reality laat de gebruiker de “echte wereld” zien net als Augmented Reality maar projecteert hier virtuele objecten in zoals Virtual Reality. Het verankert deze virtuele objecten vervolgens aan een punt in de “echte wereld” waardoor het mogelijk wordt om ze ook te beschouwen als werkelijkheid.

Wilt u vrijblijvend een presentatie om te kijken wat de mogelijkheden van Mixed Reality met de Microsoft Hololens zijn?

Toepassingen

Mixed Reality breekt een hele nieuwe wereld van toepassingen open. Het is een andere manier van omgaan met uw dagelijks werk. Als u door heeft wat deze toepassing voor uw bedrijf kan betekenen ziet u meteen dat optimalisatie van processen vaak een must is. De toepassingen van Recreate helpen u daarbij.

Mixed Reality is in te zetten voor:
  • Maintenance (predictive, guided, remote)
  • 3D object recognition
  • Training
  • Visualisatie
  • Virtueel bouwen
  • XTS Machine

    Klantcase
    Samen met partner Tricas heeft Recreate een prototype ontwikkeld voor Beckhoff met als doel een volledig geautomatiseerde machine via Augmented Reality en Mixed Reality aan te sturen. De machine geeft door de koppeling zelf aan wat er nodig is qua onderhoud en voorspeld wat er nodig gaat zijn om de machine draaiende te houden.