Industrial Reality Hub ontvangt officiële Fieldlab-status

4 april 2019
Als Partner van de Industrial Reality Hub heeft Recreate bijgedragen aan de eerste editie van het event ‘Industrial Reality’. Het event vond donderdag 14 maart plaats in The Gallery in Enschede. Ongeveer 150 deelnemers hebben kunnen zien hoe de Fieldlab-status ‘virtueel’ aan de IR Hub werd uitgereikt door Smart Industry.

Recreate deelnemer impuls verduurzamen bestaande woningen

4 maart 2019
Volgens het klimaatakkoord van Parijs moeten er tot 2050 miljoenen huizen in Europa worden verduurzaamd. Met de huidige technieken gaat dat proces te langzaam en is het te duur. Daarom is er het project INDU-ZERO vanuit een Europees Project, Interreg NSR, opgestart, dat het verduurzamen van de woningen wil industrialiseren.

Industrial Reality 2019 - donderdag 14 maart

AR/VR Event voor een Smart & Sustainable Industry
Op donderdag 14 maart organiseert de Industrial Reality Hub het AR/VR event Industrial Reality 2019. Tijdens dit event lanceren we de Industrial Reality Hub, waarbij het landelijke Smart Industry programma de Fieldlab status uitreikt.

De Microsoft HoloLens voegt de fysieke en digitale en wereld samen

8-1-2018
Mixed reality brengt mensen, plaatsen en objecten uit de fysieke en digitale wereld bij elkaar. Deze gemengde omgeving wordt de ‘nieuwe werkelijkheid’, waar je een breed scala aan ervaringen kunt creëren en beleven.

Recreate één van de 10 bedrijven in Industrial Reality Hub

10-12-2018
De Industrial Reality Hub is een samenwerkingsverband tussen de bedrijven Controllab, OVsoftware, SeriousVR, Recreate, Twinsense360, Benchmark Electronics, Demcon-Nymus3D en het VR Lab van de Universiteit Twente, onder aanvoering van Oost NL. Samen bieden deze partners technologische competenties aan die nodig zijn voor het neerzetten van de volgende fase van Smart Industry.

Recreate ontwikkelt voor MUST SEE een reisgids app met Augmented Reality

27-11-2018
Rotterdam heeft de primeur gehad om als eerste stad ter wereld het nieuwe internationale toeristen platform MUST SEE te mogen lanceren. Eén van de onderdelen van het platform is de door Recreate ontwikkelde MUST SEE app die gebruik maakt van Augmented Reality (AR). In de innovatieve MUST SEE reisgids app kunnen bezoekers van een stad alle ‘hotspots’ en verborgen verhalen van de stad terugvinden.

Jumbo toont nieuw te bouwen offshore schip in Mixed Reality op offshore beurs

15-11-2018
Jumbo is een heavy lift-scheepvaart en offshore transport- en installatie-aannemer. Jumbo ontwikkelt al 50 jaar baanbrekende oplossingen voor zeevervoer. Sinds 2003 heeft Jumbo, voortbouwend op de heavy-liftcapaciteit, ook snel een goede staat van dienst opgebouwd in de offshore subsea-installatiemarkt.

Recreate aanwezig tijdens Dynamics Experience 2018

01-10-2018
Op woensdag 14 november vindt de elfde editie van Dynamics Experience plaats bij Spant! in Bussum. Dynamics Experience is al meer dan een decennium de toonaangevende onafhankelijke Microsoft Business Applications-conferentie in de Benelux.

Kom langs bij Recreate tijdens het Meet the Future event

04-09-2018
Op zondag 16 september van 11.00 tot 17.00 presenteert Recreate op het Meet the Future event de mogelijkheden van Virtual Reality en geven we een blik in de nabije toekomst. Het event wordt georganiseerd op Technology Base.

Lunch & learnsessie voor bouw, installatie en offshore

28-08-2018
HSO, partner van Recreate, organiseert op dinsdag 2 oktober a.s. op Universiteit Nyenrode een lunch & learnsessie voor bedrijven in de bouw, installatie en offshore.

Heracles Almelo bindt supporters met 360 graden videotour en Virtual Reality

27-06-2018
Recreate is toegetreden tot de BusinessClub van Heracles Almelo als Subsponsor.

Trendbook Augmented Reality in Field Service

19-06-2018
Analisten voorspellen dat uitgaven voor AR-technologie in 2020 de 100 miljard dollar voorbijgaan. De komende jaren verwachten ze...

Recreate ontwikkelt 6 stappenplan voor VR/AR/MR scenario

29-05-2018
In 6 stappen uw Virtual, Augmented of Mixed Reality scenario realiseren?

Microsoft video Boekelosebrug

09-05-2018
Microsoft video ter promotie van de Microsoft HoloLens op het project Dura Vermeer bij de boekelosebrug.

Eerste editie
Recreate Inspire

04-05-2018
Recreate organiseert eerste editie van ‘Recreate Inspire’ op donderdag 14 juni op Vliegveld Twenthe.