Stap in de virtuele wereld met Recreate tijdens het Meet the Future event

Rijssen, 4 september 2018

Op zondag 16 september van 11.00 tot 17.00 presenteert Recreate op het Meet the Future event de mogelijkheden van Virtual Reality en geven we een blik in de nabije toekomst. Het event wordt georganiseerd op Technology Base.

Technology Base ligt in het groen verscholen, tussen Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Bedrijven ontwikkelen en testen hier nieuwe uitvindingen, technieken en materialen. Hier mag je normaal niet komen. Maar: op 16 september wél!

De poorten van de voormalige vliegbasis Twenthe gaan open voor jong en oud en bevindt zich vlakbij de start- en landingsbaan van Twente Airport. De toestellen voor de vliegshow stijgen daar vandaan op. Er vliegen drones en andere onbemande vliegtuigen. Op de Twente Safety Campus oefent de brandweer rampscenario’s. Iedereen mag van alles doen en beleven tijdens de Veiligheidsdag van Twente Safety Campus. Deze dag mag je niet missen!

Op het evenementen terrein kun je 3 verschillende area’s bezoeken op het ruige en stoere terrein van Vliegbasis Twenthe. Recreate is aanwezig op het Innovation Quarter.

Voor meer informatie en het bestellen van tickets kijk op meetthefuture.nu