Recreate aanwezig tijdens Dynamics Experience 2018

Rijssen, 1 oktober 2018

Op woensdag 14 november vindt de elfde editie van Dynamics Experience plaats bij Spant! in Bussum. Dynamics Experience is al meer dan een decennium de toonaangevende onafhankelijke Microsoft Business Applications-conferentie in de Benelux. Dit evenement is gericht op tactische en strategische professionals die zich willen laten inspireren door succesvolle klantenverhalen van Microsoft, leiders in digital thought leadership en collega's – mede executives die serieus zijn over het bouwen van een toekomstbestendige digitale organisatie.

Vanuit Recreate we zijn trots op de key-note presentatie van Dura Vermeer waarin André van der Vegt toelicht hoe Dura Vermeer met de door ons ontwikkelde Mixed Reality software, EBMR (Engineer and Build in Mixed Reality), in combinatie met de Microsoft HoloLens, de doorslag heeft gegeven om de Boekelosebrug in Almelo te mogen gaan bouwen.

In Spant! is ook een HoloLens Experience Center ingericht waar wij u verschillende bedrijfstoepassingen laten ‘beleven’. U kunt dan zelf kennis maken met de technologieën augmented reality, virtual reality en mixed reality.

Recreate verzorgt de volgende sessies:
13.00 - 14.00 Microsoft HoloLens | Improve your workforce efficiency with Guided Maintenance
14.30 - 15.30 Microsoft HoloLens | How Dura Vermeer uses Mixed Reality in the field
16.00 - 17.00 Virtual-, Augmented-, and Mixed Reality | Explore the possibilities yourself

Wilt u ook kennismaken met AR, VR en Mixed Reality en gebruikt u Microsoft technologie binnen uw bedrijfsvoering? We hebben voor de eerste 20 aanmeldingen een gratis toegangskaart ter waarde van € 495,- beschikbaar. Wanneer u zich bij ons aanmeldt ontvangt u een code waarmee u zich gratis kunt registreren.