De uitdaging

Photonis nachtzicht producten werken in veel verschillende omstandigheden, denk hierbij aan maanstanden, weersinvloeden, locatie en lichtinval. Om defensie te trainen hoe de producten op deze omstandigheden werken gaan hoge investering gemoeid. Het is niet mogelijk om de nightvision te laten zien op 1 locatie en er moet bij verschillende maanstanden en weersinvloeden op locatie worden getraind.

Virtual Reality

Virtual Reality maakt dromen en ideeƫn werkelijkheid.

Augmented Reality

Voeg een virtuele laag toe aan uw werkelijkheid.

Mixed Reality

Verbindt de realiteit en de virtuele wereld met hologrammen.

Software development

Voor de meest uiteenlopende vragen is de ontwikkeling van nieuwe software de oplossing.

Webdevelopment

Online is niet meer weg te denken uit de communicatiemix van tegenwoordig.

360 graden tours

U bent trots op uw bedrijf. En dat laat u graag zien.

Photonis

Photonis is wereldwijd marktleider in het ontwikkelen van helderheidsversterkers voor defensie, ruimtevaart en commerciƫle doeleinden. Photonis is voornamelijk gericht op het produceren van producten gericht op Nachtzicht die gebruikt worden in nachtkijkers, wapens en andere applicaties.

De oplossing

Photonis heeft samen met Recreate een Virtual Reality training simulatie ontwikkeld met behulp van de HTC Vive. In deze trainingssimulatie kan de eindgebruiker door middel van de Leap Motion alle maanstanden, locaties en weersinvloeden aanpassen en krijgt daarmee een realistisch beeld van het gebruik van Nightvision. De training omvat het bekijken van verschillende nightvision producten en de training van schieten met nightvison producten.