Photonis

Photonis heeft samen met Recreate een Virtual Reality training simulatie ontwikkeld met behulp van de HTC Vive. In deze trainingssimulatie kan de gebruiker zich ineens verplaatsen naar een donker oorlogsgebied, en zo op elke locatie een training doorlopen, dag of nacht. Door middel van inzet van Leap Motion kunnen alle maanstanden, locaties en weertypen aangepast worden, om zo een Nightvision realistisch te simuleren.

Jack Backpack

Samen met een aantal partners heeft Recreate een Serious Gaming app ontikkeld voor kinderen. Met Jack Backpack kunnen kinderen middels Augmented Reality een leerzame interactieve ontdekkingstocht rondom de Holterkolk in Deventer kunnen volgen. Spelenderwijs leren van- en ín de natuur.

XTS Machine

Samen met partner Tricas heeft Recreate een prototype ontwikkeld voor Beckhoff met als doel een volledig geautomatiseerde machine via Augmented Reality en Mixed Reality aan te sturen en te onderhouden. De machine geeft door de koppeling zelf aan wat er nodig is qua onderhoud en voorspeld wat er nodig gaat zijn om de machine draaiende te houden.

Skantrae AR App

Skantrae innoveert al 40 jaar. Daarom heeft Skantrae samen met Recreate de Skantrae App ontwikkeld. Een mobiele tool waarmee gebruikers dankzij Augmented Reality meer dan 250 Skantrae binnendeuren kunnen bekijken in hun eigen woonruimte. Zo helpt Skantrae de consument bij het kiezen van de juiste binnendeur.

Love Europe

Deze app is speciaal voor vluchtelingen, immigranten en nieuwkomers in Europa en geeft de informatie die je het meest nodig hebt.

Wensink Mercedes-Benz

Breng een brochure tot leven door een digitale proefrit te maken op je tafel of bureau.

Stamhuis experience app

Beleef uw nieuwe winkel nu al in Virtual Reality en blijf constant up to date!

Altrex

Bekijk de steigerconfiguraties in 3D, bovenop het magazine.

Skantrae

Plaats de Skantrae deur in uw huis, vóór u ze koopt!

Vechtstromen Reggedal

Beleef en ervaar het waterschap in Virtual- en Augmented reality.

Recreate Klantcases

Recreate heeft samen met haar klanten prachtige en functionele producten ontwikkeld. Op deze pagina een greep van klantcases. Benieuwd naar alle oplossingen, neem dan contact op.

Love Europe

De Love Europe App is speciaal ontwikkeld voor vluchtelingen die op zoek zijn naar hulp en antwoorden in Europa. Deze app geeft alle praktische tips die vluchtelingen tijdens hun reis en verblijf nodig hebben, zoals informatie over opvangplekken, wifi-punten, artsen en ziekenhuizen, het station en winkels. Daarnaast bevat de applicatie in verschillende talen uitleg over de cultuur en mentaliteit van alle landen in Europa.

Mercedes-Benz

In deze Augmented Reality app zijn 2 personenauto's en 2 bedrijfsauto’s geprogrammeerd. De consument scant de voorkant van de brochures en de auto komt in 3D naar boven. Vervolgens zijn kleuren aan te passen, het interieur kan bekeken worden en er kan een stukje virtueel mee gereden worden.

Virtuele paskamer

Retouren retouren retouren. Het probleem voor elke online retailer. Het is voor de consument vandaag de dag erg gemakkelijk en heel goedkoop om bestelde kleding die niet past of bij nader inzien toch niet mooi staat terug te sturen na een online bestelling. Een groot probleem voor de industrie, want hierdoor verliezen de online retailers een veel te groot deel van hun inkomsten. Om beide problemen een halt toe te roepen heeft Recreate (simultria) een oplossing ontwikkeld.