Photonis

Photonis heeft samen met Recreate een Virtual Reality training simulatie ontwikkeld met behulp van de HTC Vive. In deze trainingssimulatie kan de eindgebruiker door middel van de Leap Motion alle maanstanden, locaties en weersinvloeden aanpassen en krijgt daarmee een realistisch beeld van het gebruik van Nightvision.

Jack Backpack

Samen met een aantal partners heeft Recreate een Serious Gaming app ontikkeld. Jack Backpack is een Augmented Reality app waar kinderen een interactieve ontdekkingstocht rondom de Holterkolk in Deventer kunnen volgen.

XTS Machine

Samen met partner Tricas heeft Recreate een prototype ontwikkeld voor Beckhoff met als doel een volledig geautomatiseerde machine via Augmented Reality en Mixed Reality aan te sturen. De machine geeft door de koppeling zelf aan wat er nodig is qua onderhoud en voorspeld wat er nodig gaat zijn om de machine draaiende te houden.

Boretti

Passione nella cucina! Passie in de keuken! Een Italiaans bedrijf dat internationale stappen gaat zetten met een nieuwe collectie keukenapparatuur. Samen met Adwise en Studio MAD maakte Recreate de businesscase die dat mogelijk gaat maken. Hier zien we échte samenwerking op zijn best!

Recreate Klantcases

Recreate heeft samen met haar klanten prachtige en functionele producten ontwikkeld. Op deze pagina een greep van klantcases. Benieuwd naar alle oplossingen, neem dan contact op.

Love Europe

De Love Europe App is speciaal ontwikkeld voor vluchtelingen die op zoek zijn naar hulp en antwoorden in Europa. Deze app geeft alle praktische tips die vluchtelingen tijdens hun reis en verblijf nodig hebben, zoals informatie over opvangplekken, wifi-punten, artsen en ziekenhuizen, het station en winkels. Daarnaast bevat de applicatie in verschillende talen uitleg over de cultuur en mentaliteit van alle landen in Europa.

Mercedes-Benz

In deze Augmented Reality app zijn 2 personenauto's en 2 bedrijfsauto’s geprogrammeerd. De consument scant de voorkant van de brochures en de auto komt in 3D naar boven. Vervolgens zijn kleuren aan te passen, het interieur kan bekeken worden en er kan een stukje virtueel mee gereden worden.

Virtuele paskamer

Retouren retouren retouren. Het probleem voor elke online retailer. Het is voor de consument vandaag de dag erg gemakkelijk en heel goedkoop om bestelde kleding die niet past of bij nader inzien toch niet mooi staat terug te sturen na een online bestelling. Een groot probleem voor de industrie, want hierdoor verliezen de online retailers een veel te groot deel van hun inkomsten. Om beide problemen een halt toe te roepen heeft Recreate (simultria) een oplossing ontwikkeld.

Skantrae AR App

Skantrae innoveert al 40 jaar. Daarom heeft Skantrae samen met Recreate de Skantrae App ontwikkeld. Een mobiele tool waarmee gebruikers dankzij Augmented Reality meer dan 250 Skantrae binnendeuren kunnen bekijken in hun eigen woonruimte. Zo helpt Skantrae de consument bij het kiezen van de juiste binnendeur.