Into the Source

Digital Agency driven by data. Into The Source gelooft in de overtuigingskracht van digitale ervaringen. Een team van meer dan 20 medewerkers creëert vooruitstrevende belevenissen om doelstellingen te behalen. Zo ontwikkelen ze online interacties die niet alleen blijven hangen, maar ook conversie opleveren. Dit alles doen ze op basis van data, want anders bent u gewoon iemand met een mening.

Tricas

Tricas specialiseert zich in product ontwikkeling. Samen en voor hun klanten ontwikkelen ze innovatieve, aantrekkelijke en haalbare producten, Next Generation Products.

Adwise

Adwise is de digitale extra hersenhelft van uw organisatie. Zij zetten jouw bedrijf continu op voorsprong bij het realiseren en overtreffen van uw business ambities. Adwise biedt u de innovatiekracht, de Adwisdom, de mensen, het enthousiasme en de nuchtere mentaliteit die ervoor zorgt dat al uw investeringen direct en geïntegreerd optellen voor uw zakelijke ambities en dromen.

Xsens

Xsens is marktleider in 3D Motion Tracking voor animaties, bewegingswetenschappen en industriële toepassingen. Xsens produceert Motion Trackers (sensormodules die hun eigen bewegingen meten) en Motion Capture systemen. Onze producten worden gebruikt door vooraanstaande instituten en bedrijven over de hele wereld zoals Electronic Arts, NBC Universal, Daimler, Autodesk, ABB en Siemens.

HSO

HSO is een toonaangevende leverancier van innovatieve bedrijfsoplossingen met als doel de bedrijfsresultaten van onze klanten te verbeteren. Ze zijn gespecialiseerd in de implementatie, integratie, optimalisatie en onderhoud van ERP- en CRM-software op basis van Microsoft Dynamics 365 en Office365. HSO werkt voor lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, productie en dienstverlening.

Studio MAD

Studio MAD is een Film, Animatie & Ontwerp Studio. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van video producties, 2D/3D animaties, grafisch werk voor uiteenlopende soorten klanten en voor elk soort budget.

Dyntec

Dynteq is het industrieel ontwerpbureau dat u verder helpt. Dagelijks werken ze aan de ontwikkeling van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande. Integrale productontwikkeling is onze specialiteit, al sinds we in 2005 zijn gestart als spin-off van de Universiteit Twente. Ze zijn gespecialiseerd in werktuigbouwkunde, industrieel ontwerp en mechatronica.

E-PLM 2.0

In E-PLM 2.0 zijn het met name de verbeteringen in bestaande E-waardenetwerken waarop de pijlen worden gericht. Door veranderingen aan te brengen in een of meer bestaande waardeketens, van bedrijven die al samen opereren, kunnen Smart Industry verbeteringen veel sneller en pragmatischer worden doorgevoerd en dus sneller tastbaar resultaat hebben. Sneller en veel natuurlijker dan via de samenwerking van gelegenheidspartners, die wel kennis en kunde kunnen inbrengen, maar die in de business praktijk geen E-waardenetwerk partners zijn.