Virtuele paskamer

De virtuele paskamer is een 'full body 3D scanner' die in enkele seconden een mooi en glad 3D model van een persoon maakt. De consument gaat net zoals in een gewone paskamer in ondergoed in de scanner staan en verifieert zichzelf om daarna het gemaakte model van zichzelf online te kunnen benaderen. Intussen heeft de meest unieke software ter wereld op dit gebied meteen alle maten middels een complex algoritme uit het 3D model gehaald. Zo zijn van de gescande persoon alle maten in sub-millimeter beschikbaar.

AR cloud platform

We hebben het allemaal wel eens gedaan. Foto’s nemen op vakantie, maar van datzelfde moment nemen we vaak ook een filmpje. Er zijn ontzettend veel mensen die daarna een fotoboek van die vakantie laten maken, maar verder niets doen met de bijhorende filmpjes. Wij hebben een mooi product die deze twee werelden bij elkaar brengen.

Hololens Maintenance

Een groot probleem waar menig bedrijf tegenaan loopt is dat er een kennisgat ontstaat doordat het aanbod van technisch personeel kleiner is. De technische kennis is schaars en zal schaarser worden doordat men steeds breder opgeleid wordt. Recreate heeft de oplossing door middel van het Remote instruction and maintenance systeem ontwikkeld. De Microsoft Hololens kan instructies geven aan monteurs die ingewikkelde reparaties moeten uitvoeren.

Virtual Reality

Virtual Reality maakt dromen en ideeën werkelijkheid.

Augmented Reality

Voeg een virtuele laag toe aan uw werkelijkheid.

Mixed Reality

Verbindt de realiteit en de virtuele wereld met hologrammen.

Software development

Voor de meest uiteenlopende vragen is de ontwikkeling van nieuwe software de oplossing.

Webdevelopment

Online is niet meer weg te denken uit de communicatiemix van tegenwoordig.

360 graden tours

U bent trots op uw bedrijf. En dat laat u graag zien.

Producten

Recreate heeft diverse unieke producten op het gebied van Virtual-, Augmented en Mixed Reality ontwikkeld in de combinatie met software. Veelal zijn deze producten disruptief te noemen en veranderen op veel vlakken bedrijven waardoor er effectiever gewerkt kan worden. De meeste producten worden aangeboden als een Saas oplossing.

Bi-directioneel BIM

Een koppeling met Revit en andere tekenpakketten. Van BIM naar VR, AR en MR én weer terug. Wat vele partijen aanbieden is een koppeling naar Virtual Reality voor visualisatie. Het systeem dat Recreate biedt gaat verder en is een bi-directionele koppeling dat wil zeggen dat alle aanpassingen die virtueel gemaakt zijn direct terug te koppelen zijn naar het tekenpakket in enkele seconden.

Bouwmanagement systeem

In de bouwwereld is de interne automatisering vaak voldoende op orde. Zodra er buiten het bedrijf wordt gewerkt wordt er nog altijd gebruik gemaakt van papieren bouwtekeningen, planningen, urenbriefjes en takenlijsten. Met het bouwmanagementsysteem is dit niet meer nodig. Alles is gedigitaliseerd en te bekijken op tablet en telefoon.
Click360
Click360 is een platform ontwikkeld door Recreate om op een eenvoudige wijze 360 graden content te beheren en beschikbaar te maken voor app en websites. Het platform is bedoeld om op eenvoudig als bedrijf in te stappen op het gebied van Virtual Reality.