Virtual-, Augmented-, en Mixed Reality

Om optimaal gebruik te maken van technieken zoals Virtual-, Augmented-, en Mixed Reality is het nodig om relevante data te ontsluiten en deze te waarborgen. Het is voor Recreate ook niet onbekend om een koppeling te maken tussen grote bestaande pakketten als Microsoft Dynamics, SAP, Navision, Revit en anderen.

Bouwmanagementapp

Product
In de bouwwereld is de interne automatisering vaak voldoende op orde. Zodra er buiten het bedrijf wordt gewerkt wordt er nog altijd gebruik gemaakt van papieren bouwtekeningen, planningen, urenbriefjes en takenlijsten. Met het bouwmanagementsysteem is dit niet meer nodig. Alles is gedigitaliseerd en te bekijken op tablet en telefoon.

Software development

Voor de meest uiteenlopende vragen is de ontwikkeling van nieuwe software de oplossing. De experts van Recreate zijn in staat specialistische software te ontwikkelen. Voor de meest complexe vraagstukken heeft Recreate een oplossing. Van het geautomatiseerd herkennen van producten op basis van een eigen Neural Networking algoritme tot het ontwikkelen van geavanceerde mobiele apps. Kan niet, bestaat niet bij Recreate.

Love Europe

Multiplatform App
De Love Europe App is speciaal ontwikkeld voor vluchtelingen die op zoek zijn naar hulp en antwoorden in Europa. Deze app geeft alle praktische tips die vluchtelingen tijdens hun reis en verblijf nodig hebben, zoals informatie over opvangplekken, wifi-punten, artsen en ziekenhuizen, het station en winkels. Daarnaast bevat de applicatie in verschillende talen uitleg over de cultuur en mentaliteit van alle landen in Europa.