Virtual Reality brillen

Al sinds het bestaan van Recreate is er ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende beschikbare hardware op Virtual Reality gebied. Van Low-end oplossingen als de Samsung Gear VR of de Google Cardboard tot High-end oplossingen zoals de HTC Vive en de Oculus Rift. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten als geen ander hoe nieuwe, maar ook bestaande oplossingen in te zetten zijn.

Bi-directioneel BIM

VR Product
Een koppeling met Revit en andere tekenpakketten. Van BIM naar VR, AR en MR én weer terug. Wat vele partijen aanbieden is een koppeling naar Virtual Reality voor visualisatie. Het systeem dat Recreate biedt gaat verder en is een bi-directionele koppeling dat wil zeggen dat alle aanpassingen die virtueel gemaakt zijn direct terug te koppelen zijn naar het tekenpakket in enkele seconden.

Virtual Reality

Virtual Reality maakt dromen en ideeën werkelijkheid. Bezoek een fabriek aan de andere kant van de wereld, configureer virtueel uw droomhuis, train uw personeel virtueel of bekijk uw ontwikkelde machine voordat hij geproduceerd wordt.

Wilt u vrijblijvend een presentatie om te kijken wat de mogelijkheden van morgen zijn?

Toepassingen

Door Virtual Reality toe te passen bootst Recreate elke omgeving en situatie virtueel na. Het biedt de mogelijkheid om mensen in Virtual Reality te trainen op locaties die onbegaanbaar zijn en met apparatuur die aanvankelijk te gevaarlijk en kostbaar is.

Virtual Reality is in te zetten voor:
  • VR Training en simulatie
  • Virtuele showrooms
  • Engineering
  • Bouwprocessen
  • Telfort Glasvezel

    Klantcase
    Glasvezel is de toekomst van internet. Dit is de boodschap die Telfort ook wil uitstralen in een Virtual Reality animatie. Het doel is om middels de voor Telfort ontwikkelde animatie mensen op een manier die toekomst uitstraalt kennis laten maken met de mogelijkheden van Telfort Glasvezel. Als randvoorwaarde moest de animatie wel voldoen aan een filmische uitstraling wat wij natuurlijk niet uit de weg gaan.