3D webconfigurator

Dankzij de doorontwikkeling van 3D configuratoren op het web is Recreate in staat om de kwaliteit van Virtual Reality te behalen in de webbrowser zonder dat daar een aparte plugin voor moet worden geïnstalleerd. Zo kunt u uw 3D configurator met de hoogste kwaliteit tonen aan uw klanten. Een koppeling met ERP of andere software voor de berekening van prijzen en het bestellen van artikelen vormt geen probleem.

Webdevelopment

‘Online’ is niet meer weg te denken uit de communicatiemix van tegenwoordig. Maar welke online toepassing past het beste bij uw doelstelling? Of u de producten online wilt verkopen, de zichtbaarheid van uw onderneming wilt vergroten óf uw klanten door de inzet van online nog beter wilt ondersteunen. Recreate helpt u bij dit vraagstuk.

3D configurator

Boretti
Passione nella cucina! Passie in de keuken! Een Italiaans bedrijf dat internationale stappen gaat zetten met een nieuwe collectie keukenapparatuur. Samen met Adwise en Studio MAD maakte Recreate de businesscase die dat mogelijk gaat maken. Hier zien we échte samenwerking op zijn best!